Utbilda dig rik

Undersökningar och studier som gjorts visar att enbart fem procent av Sveriges befolkning kommer att pensionera sig bekvämt och kunna ha råd till det liv de vill. Hela 85 procent kommer att vara beroende av bidrag, lån, familj, och gåvor för att få vardagen att gå ihop. Det känns kanske inte särskilt lockande att leva pensionärstiden med den stress och ångest som dålig ekonomi skapar, i 20 år? Ja, för 20 år är faktiskt den tid som genomsnittssvensken tillbringar som pensionär.

Sami Sulieman är VD på Prescott Lewis och han har startat en utbildning för att hjälpa människor att ta kontroll över sin ekonomi för att på så vis både skapa en tryggare framtid och minska den stress som ekonomisk osäkerhet kan leda till.

Utbildningen
– Jag brinner verkligen för att hjälpa människor ur jobbiga situationer när jag vet att det är så enkelt, säger Sami, och jag har bara träffat en handfull personer jag inte kunnat hjälpa direkt.

Ekonomi-Strategi-Session är ett verktyg för att definiera vad du behöver göra för att koll på din ekonomi för att på så vis eliminera din oro, stress, ångest och frustration samt, framför allt, SLUTA FÖRLORA pengar.

Alla kan på distans gå den här utbildningen på PLAcademy.se, och på så vis förbättra sin ekonomi både på kort och lång sikt.

Vad säger de som du träffar om just ämnet ekonomi och finans?
– Många är trötta på att oroa sig, de är stressade och frustrerade. Många har heller inte koll på vad som händer med sina älskade när den andre blir arbetslös, sjuk eller dör. Man skjuter det ifrån sig för att det är jobbigt att tänka på kaufen kamagra gold.

Enligt Sami så kämpar de flesta på utan att komma någon vart i livet. Han säger att i snitt är svensken värd 10 000 kr, och att vi i snitt förlorar 2,4 miljoner när vi går i pension. Utöver det kvarstår en fortsatt oro över räkningarna och att man försätter sina älskade i risk.

Många Sami möter berättar att de känner sig dumma eller lurade och därför inte tar tag i sin ekonomi. Det är vanligt att man “sticker huvudet i sanden för man vet inte vad man kan göra”. De försöker lura sig själv att allt är bra, men innerst inne känner de på sig att de borde göra något.

Ta kontroll
Genom att ta kontroll över din ekonomi, så tar du även kontroll över ditt liv, din framtid och dina nära och käras framtid. Du har möjlighet att påverka din ekonomiska situation och Sami menar att det är så enkelt att det inte finns någon anledning till att inte göra det.

Nyckeln till framgång
Inom alla branscher finns det hemligheter. Hemligheter som är nycklar till framgång.
– Jag vill lära dig hemligheterna som de inom finans-, industri- och fastighetsmarknaden använder sig av för att öka på sina förmögenheter till otroliga nivåer. Dessa hemligheter gör det möjligt att, helt utan risk för din egna ekonomi, lyckas trots att börsen går upp och ner. Det är faktiskt så att även om börsen går ner, så blir vissa rikare än om den går upp. Dessa hemligheter är så kraftfulla att ingen tidigare lärt ut de i skolan.

Sami har satt upp en enkelt sajt där du får snabba tips för att på mindre än 20 minuter få extra tusenlappar över varje månad.
– Även om du bara använder dig av två eller tre av tipsen så kan du tveklöst spara pengar, säger Sami. Ytterligare en fördel är att det inte är stora steg, de är förbluffande små och Sami säger att han har hjälpt massor av helt vanliga människor att göra något extraordinärt med sina liv. Det handlar helt enkelt om att med enkla medel strukturera om sin ekonomi, och det går att göra både enklare och snabbare än du någonsin hade kunnat tro.


den 2014/03/19

Av Ida Amrén

Ledningsgruppen

Profilbild Sami Sulieman
Sami Sulieman

VD

Sami Sulieman är VD på Prescott Lewis och har över 15 års erfarenhet inom entreprenörskap, bank & finans m.m.

Helena Sulieman

Ekonomichef

Helena Sulieman är CFO på Prescott Lewis och har över 10 års erfarenhet av bank & finans med tonvikt på kredit m.m.

Fredrik Johnsson

Backoffice

Lorem ipsum dolor sit met, conteturing elit. Phasellus pellentesque osure risus lacinia tristique Fusce sed massa

Jonas Flycht

Marknadschef

Jonas Flycht arbetar som marknadschef på Prescott Lewis och har över 15 års erfarenhet inom marknad och försäljning.

Latest News  

18okt

Om konsten att sälja mer genom att sälja mindre

by Jonas Flycht  Comments (0)
Om konsten att sälja mer genom att sälja mindre 2014/10/18 Av Sara Lundgren Sami Sulieman är VD för finansbolaget Prescott Lewis. Han har varit säljare och företagare under många år och kan konsten om att göra...

Testimonials  

  • Vill bara tack för det underbara och framför allt det personliga engagemanget i samband med bodelningen. Lena Ohlsson - Malmö
  • Hos min tidigare rådgivare tog det dagar innan jag fick svar på mina frågor, men Prescott Lewis får man svar direkt. De hjälper till med både smått och stort. Jag kan inte annat än varmt rekommendera Prescott Lewis för andra företag. Micke - Lund