201312.20
0

För många hemlösa blir julen en kylig tid på året

Årets jultomtar: Då hjälps Malmös hemlösa

För många hemlösa blir julen en kylig tid på året, något som Prescott Lewis försöker förändra. På julafton kommer Prescott Lewis donera gåvor till Malmös utsatta.

Vintern är inte en rolig tid för de som saknar hem, och på julen vallfärdas många hemlösa till diverse soppkök i hopp om en matbit och en chans att värma sig – men denna jul blir det ett ännu hoppfullare öde de går till mötes.

Prescott Lewis är fast beslutna att i år göra en skillnad för Malmös hemlösa och kommer klockan 11:30 på julafton den 24:e december lämna väskor fyllda med ytterkläder, underställ, filtar, förbandslådor och andra saker sponsrade av företaget och dess leverantörer på Malmös Soppkök. Även ett presentkort på ett café kommer att inkluderas för att de ska kunna njuta av härliga fikastunder i värmen utan att behöva oroa sig över kostnaden. Totalt har väskorna ett värde på cirka 100 000 kronor.

Dessa väskor kommer sedan att delas ut klockan 18:00 på julaftonkvällen samma dag, samma plats. Media får dock inte befinna sig här under denna tid eller träffa de hemlösa, men Prescott Lewis kommer att finnas på plats utanför soppköket klockan 11:30 och bemöta eventuella undringar och frågor.

–       Målsättningen för Prescott Lewis är att detta år kunna hjälpa de åtminstone 100 första som anländer till soppköket, samt att 2014 kunna tiodubbla dessa gåvor – vi vill ersätta de överdrivet lyxiga firmafesterna och gåvorna med en finare tradition, berättar Sami Sulieman, VD och koncernchef på Prescott Lewis.

För mer information:

Sami Sulieman,
VD och koncernchef Prescott Lewis
Telefon:
0768-67 92 45
Mejl: sami.sulieman@plinvest.se

Avsändare: Prescott Lewis
Prescott Lewis är en privatägd finanskoncern vars vision är att bli det mest omtyckta finansbolaget i Norden.

Prescott Lewis mission: Vi har förbundit oss till att alltid vara banbrytande pionjärer i de branscher vi verkar inom samt våga utmana för att finna nya vägar till bättre och mer värdeskapande service och resultat för våra kunder, anställda och ägare.

Aktörer som varit med och möjliggjort projektet

Leverantörer & samarbetspartners

Advokatfirman Wilensky & Partners,  Jool capital partner, Jibréus & Ölvestad Kapitalförvaltning, webCRM Sverige, Folksam, Procurator, Barista, och givetvis de härliga medarbetarna på Prescott Lewis